Μεσοδόντια Βουρτσάκια Σετ 6 τμχ

4,00

Βουρτσήστε τα κρυμμένα σημεία των δοντιών σας με τα μεσοδόντια βουρτσάκια από μπαμπού βιώσιμης καλλιέργειας και κρατήστε τα δόντια σας καθαρά, ακόμη και στα δυσκολότερα σημεία.

Καθαρισμός
Κωδικός προϊόντος: BH-00029 Κατηγορίες: ,
Περιγραφή

Μεσοδόντια βουρτσάκια μπαμπού για σωστό καθαρισμό δοντιών

Τα Μεσοδόντια Βουρτσάκια Σετ 6 τμχ θα σας απαλλάξουν από το καθημερινό άγχος του να χρησιμοποιείτε πλαστικά για την στοματική σας υγιεινή. Τα πλαστικά προϊόντα στοματικής υγιεινής αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες αιτίες περιβαλλοντικής μόλυνσης με μικροπλαστικό στους ωκεανούς και τις θάλασσες. Το βασικό τους υλικό είναι το Μπαμπού. Αποτελούν μια βιώσιμη, οικολογική λύση στην μαζική παραγωγή προϊόντων υγιεινής από πλαστικό.

Τα Μεσοδόντια Βουρτσάκια Σετ 6 τμχ από Μπαμπού βιώσιμης καλλιέργειας έχουν κεφαλή από ανοξείδωτο ατσάλι και βούρτσα από νάιλον 610 χωρίς πετρέλαιο. Επιπλέον, είναι διαθέσιμα σε τρία διαφορετικά μεγέθη κεφαλής για κάθε ιδιαίτερη οδοντοστοιχία:

Αρχικά, το ISO 2 (ο.5 mm) είναι κατάλληλο για οδοντοστοιχίες με πολύ μικρό διάκενο μεταξύ των δοντιών. Για οδοντοστοιχίες με κανονικό διάκενο μεταξύ των δοντιών, είναι το ISO 3 (0.6 mm). Το ISO 4 (0.7 mm) είναι κατάλληλο για οδοντοστοιχίες με σχετικά μεγάλο διάκενο μεταξύ των δοντιών. Τα μεγέθη που δίνονται είναι σχετικά και διαφέρουν από άτομο σε άτομο.

Οδηγίες χρήσης:

  1. Χρησιμοποιείτε τα μεσοδόντια βουρτσάκια για απαλο καθαρισμό ανάμεσα στα δόντια σας. Εἀν το διάκενο μεταξύ των δοντιών σας είναι μεγαλύτερο, χρησιμοποιείτε πάχος μεγαλύτερο από 0.5mm.

Στοματική υγιεινή με οικολογικό πρόσημο

Τα Μεσοδόντια Βουρτσάκια Σετ 6 τμχ έχουν πλήρως βιοδιασπώμενη λαβή από Μπαμπού βιώσιμης καλλιέργειας και η συσκευασία τους είναι από 100% ανακυκλώσιμο χαρτί. Επιπλέον, δεν περιέχουν ίνες μικροπλαστικού και συνεπώς η αποκομιδή τους δεν επιβαρύνει το περιβάλλον. Τέλος, η πεποίθησή μας είναι πως η προσωπική περιποίηση δεν πρέπει να επιβαρύνει τον πλανήτη.

Επιπλέον πληροφορίες
Βάρος0,01 kg
Διαστάσεις12 × 5 × 3 cm
Μέγεθος βούρτσας

0.5mm, 0.6mm, 0.7mm