Αθλητικό Μπουκάλι Θερμός Μαύρο 650ml

14,90


Το Αθλητικό Μπουκάλι Θερμός Μαύρο 650ml αποτελεί την ιδανική επιλογή για καθημερινή ενυδάτωση κατά την άθληση.

Άμεσα Διαθέσιμο

Κωδικός προϊόντος: OTG-00044 Κατηγορίες: ,
Περιγραφή

Το Αθλητικό Μπουκάλι Θερμός για την καθημερινή, πρακτική ενυδάτωση αθλητών

Το Αθλητικό Μπουκάλι Θερμός Μαύρο 650ml αποτελεί ένα πρακτικό και καθημερινό σκεύος που εξασφαλίζει την τακτική και ασφαλή σου ενυδάτωση. Η κατασκευή του από ανθεκτικό, άοσμο και μη τοξικό συμπολυεστέρα Tritan παρέχει υψηλή αντοχή σε κραδασμούς και έντονες δραστηριότητες. Ιδανικό μπουκάλι τύπου παγούρι για αθλητές στην ποδηλασία, τον στίβο και άλλα συναφή αθλήματα. Επιπλέον, η λαβή από σιλικόνη BPA-free προσφέρει εύκολο και ασφαλές κράτημα για ελαχιστοποιημένο κίνδυνο ατυχήματος και διαρροών. Ο εργονομικός του σχεδιασμός θα αποτελέσει και τον λόγο που θα το αγαπήσεις – πρακτικότητα και στιλ για κάθε τύπο άσκησης.

Οδηγίες χρήσης:

  • Χρησιμοποιείτε με ασφάλεια για κάθε αθλητική δραστηριότητα, έντονη και μη.
  • Υψηλή ανθεκτικότητα για θερμοκρασίες ροφημάτων από -20 έως και 96 βαθμούς Κελσίου.
  • Πλένετε το σκεύος με νερό και σαπούνι στο χέρι. Αποφύγετε την τοποθέτησή του στο πλυντήριο πιάτων, καθώς μπορεί να προκληθεί φθορά στο υλικό. Επιπλέον, αποφύγετε την τοποθέτηση στον φούρνο μικροκυμάτων.

Οικολογική επιλογή για τον αθλητικό τρόπο ζωής

Το Αθλητικό Μπουκάλι Θερμός Μαύρο 650ml διαθέτει υψηλή διάρκεια ζωής και είναι ένα πλήρως ανακυκλώσιμο σκεύος. Η κατασκευή του επιτρέπει την πολυετή του χρήση, καθώς και την εύκολη, ευσυνείδητη αποκομιδή και ανακύκλωση του. Δεν περιέχει τοξικά υλικά κατασκευής, γεγονός που το καθιστά απολύτως ασφαλές για καθημερινή χρήση.

Επιπλέον πληροφορίες
Βάρος0,230 kg
Διαστάσεις23 × 4 × 7,8 cm
συσκευασία

100% ανακυκλώσιμο υλικό

υλικό

Ανθεκτικός Tritan συμπολυεστέρας PVC- και BPA-free με λαβή σιλικόνης.