Φυσική Κούπα Μπαμπού 400ml

10,00

Με την Φυσική Κούπα Μπαμπού 400ml μπορείτε να απολαύσετε κάθε smoothie, cocktail ή άλλο καθημερινό ρόφημα με μηδενική επιβάρυνση στο περιβάλλον.

Εκτός αποθέματος

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: KN-00017 Κατηγορίες: ,
Περιγραφή

Φυσική Κούπα Μπαμπού για κάθε ρόφημα πιο κοντά στην φύση

Η Φυσική Κούπα Μπαμπού 400ml έχει σαν υλικό της το 100% οικολογικό μπαμπού βιώσιμης καλλιέργειας. Την κατασκευάζουν ειδικοί τεχνίτες στο Thanh Hóa του Βιετνάμ. Για την παραγωγή της φυσικής κούπας μπαμπού χρησιμοποιούμε χαμηλή δαπάνη ενέργειας, λόγω του ειδικού τρόπου επεξεργασίας της. Με αυτό το σκεύος μπαμπού, μπορείτε να απολαύσετε smoothies, cocktails ή κάθε άλλο απλό και καθημερινό ρόφημα με 100% οικολογική συνείδηση. Τέλος, η καλλιέργεια μπαμπού στην τοποθεσία του Βιετνάμ, όπου παράγουν και το σκεύος, δεν απαιτεί επιπλέον σπατάλη νερού. Λόγω του τροπικού κλίματος, τα μπαμπού μεγαλώνουν πολύ χωρίς κάποια ειδική περιποίηση.

Οδηγίες χρήσης:

  1. Πλένετε την κούπα αποκλειστικά στο χέρι, με νερό και σαπούνι.
  2. Μην βάζετε την κούπα στο ψυγείο, στο φούρνο μικροκυμάτων ή σε κανονικό φούρνο. Με αυτόν τον τρόπο θα επιμηκύνετε την διάρκεια ζωής της.
  3. Αποφύγετε τον καθαρισμό της κούπας σε πλυντήριο πιάτων.
  4. Τέλος, διατηρείτε την κούπα στεγνή. Το μπαμπού δεν αγαπά την υγρασία.

Απόλαυση με οικολογική συνείδηση

Η Φυσική Κούπα Μπαμπού 400ml είναι πλήρως βιοδιασπώμενη και η συσκευασία της πλήρως ανακυκλώσιμη. Επιπλέον, δεν περιέχει ίνες μικροπλαστικού και συνεπώς η αποκομιδή της δεν επιβαρύνει το περιβάλλον. Τέλος, η πεποίθησή μας είναι πως οι προσωπικές μας ανέσεις δεν πρέπει να επιβαρύνουν τον πλανήτη.

Επιπλέον πληροφορίες
Βάρος0,3 kg
Διαστάσεις19 × 5 × 5 cm
Συσκευασία

100% ανακυκλώσιμο χαρτί

Υλικό

100% μπαμπού βιώσιμης καλλιέργειας