Ξύλινο Σταντ με Γλυκά

22,00


Το ξύλινο Σταντ με Γλυκά αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για την υγιή και φιλική προς το περιβάλλον ανατροφή των μικρών σας παιδιών.

Άμεσα Διαθέσιμο

Κωδικός προϊόντος: KS-00040 Κατηγορίες: , Ετικέτα:
Περιγραφή

Ξύλινο Σταντ με γλυκά για παιχνίδι με δημιουργικότητα

Το Ξύλινο Σταντ με Γλυκά αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για την υγιή και φιλική προς το περιβάλλον ανατροφή των μικρών σας παιδιών. Η ειδική του κατασκευή από ξύλο δίχως τοξικά υλικά και πλαστικές βαφές παρέχει εγγύηση ασφαλείας. Εάν προσπαθείτε να βοηθήσετε το παιδί σας να εκπαιδευτεί στην τακτοποίηση και στο ταίριασμα διαφορετικών αντικειμένων, τότε έχετε σίγουρα βρει κάτι ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Με αυτό το όμορφο παιχνίδι, το παιδί σας θα μάθει να τοποθετεί τα διάφορα φαγητά στην πιο σωστή θέση στον πύργο. Παράλληλα, θα το βοηθήσετε να απολαύσει το παιχνίδι με τον πιο υγιή και οικολογικό τρόπο. Τέλος, το παιχνίδι αυτό είναι ιδανικό για την ανάπτυξη λεπτών κινητικών δεξιοτήτων, όπως τον συντονισμό της όρασης με τις κινήσεις των χεριών.

Τρόποι χρήσης:

  • Απλώς συναρμολογείτε το μικρό σταντ και αφήνετε το παιδί σας το απολαύσει με το προσωπικό του γούστο. Το σταντ χρησιμεύει έπειτα και ως αποθηκευτικός χώρος για το παιχνίδι.
  • Χρησιμοποιείτε το ξύλινο παιχνίδι πάντα με ασφαλή τρόπο και πάντα υπό την επίβλεψη κηδεμόνα.
  • Κατάλληλο για ηλικίες από 3 ετών και άνω. Προσοχή πάντα με τα μικρά κομματάκια των παιχνιδιών. Η διαρκής παρακολούθηση των παιδιών όταν παίζουν είναι αναγκαία.

Παιχνίδι με οικολογικό πρόσημο

Το Ξύλινο Σταντ με Γλυκά είναι από φυσικά συστατικά που δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον. Η ειδική επεξεργασία του έχει χαμηλό δείκτη παραγωγικής δαπάνης και δεν συμβάλλει σε περιβαλλοντικές καταστροφές με χημικά κατάλοιπα. Επιπλέον, δεν περιέχει ίνες μικροπλαστικού ή τοξικές ουσίες και, συνεπώς, η αποκομιδή του δεν επιβαρύνει το περιβάλλον. Τέλος, η πεποίθησή μας είναι πως η ανατροφή των παιδιών μας δεν πρέπει να επιβαρύνει τον πλανήτη και τις επόμενες γενιές.

Επιπλέον πληροφορίες
Βάρος0,654 kg
Διαστάσεις22 × 22 × 9 cm
συσκευασία

100% ανακυκλώσιμο χαρτί

υλικά

100% ξύλο και οργανικές, μη τοξικές βαφές