Μπολ Καρύδας Λευκό 550ml

8,50


Μπολ καρύδας από φυσικό φλοιό καρύδας για να απολαύσετε το υγιεινό πρωινό σας γεύμα, μια μεσημεριανή σαλάτα ή μια νόστιμη σπιτική σούπα.

Εκτός αποθέματος

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: KN-00034 Κατηγορίες: , Ετικέτες: ,
Περιγραφή

Μπολ καρύδας για γεύματα κοντά στην φύση

Το Μπολ Καρύδας Λευκό 550ml αποτελεί μια οικολογική εναλλακτική στην χρήση πλαστικών μπολ που μολύνουν καθημερινά το περιβάλλον. Με το Μπολ Καρύδας Λευκό 550ml μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό σας με φυτικό γάλα, βρώμη, δημητριακά και αποξηραμένα φρούτα. Μπορείτε, ακόμη, να φάτε με αυτό την μεσημεριανή σας σαλάτα ή μια φρέσκια, σπιτική σούπα. Η φυσική αίσθηση από φλοιό καρύδας θα σας κάνει να νιώσετε όμορφα και κοντά στην φύση, κάνοντας το το αγαπημένο σας καθημερινό σκεύος για κάθε σας γεύμα! Να θυμάστε πως κάθε σκεύος είναι μοναδικό σε σχήμα και σχέδιο, καθώς το παίρνουμε από μοναδικούς καρπούς καρύδας. Το συγκεκριμένο σκεύος διαθέτει στην βάση του λευκή επίστρωση λάκας – ενός ρετσινώδους χυμού δέντρων που χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα για την στίλπνωση και στεγάνωση σκευών από ξύλο.

Οδηγίες Χρήσης:

  1. Χρησιμοποιείτε το μπολ για το πρωινό σας, μια σαλάτα, σούπα η άλλο γεύμα.
  2. Πλύντε το μπολ στο χέρι αποφεύγοντας την τοποθέτηση του στο πλυντήριο πιάτων ή τον καθαρισμό με μεταλλικό σύρμα, διότι μπορεί να φθαρεί η εξωτερική του επιφάνεια.
  3. Προτιμάτε την πλύση του μπολ με χλιαρό νερό. Αποφύγετε την έκθεση του σε υψηλές θερμοκρασίες. Μην δοκιμάσετε να τοποθετήσετε το μπολ καρύδας στον φούρνο ή σε φούρνο μικροκυμάτων.

Διατροφή με οικολογικό πρόσημο

Το Μπολ Καρύδας Λευκό 550ml είναι πλήρως βιοδιασπώμενο. Ο οικολογικός χαρακτήρας των σκευών καρύδας δεν προκύπτει μόνο από την φυτική τους προέλευση. Η δημιουργία σκευών καρύδας έχει χαμηλό δείκτη παραγωγικής επεξεργασίας. Αυτό σημαίνει πως για την δημιουργία τους χρησιμοποιούμε χαμηλό ποσοστό ενέργειας. Λιγότερες πρώτες ύλες, ηλεκτρικό ρεύμα, και μηχανές επεξεργασίας. Παράλληλα, δεν περιέχουν ίνες μικροπλαστικού και η αποκομιδή του δεν επιβαρύνει το περιβάλλον. Η πεποίθησή μας είναι πως η απόλαυση του φαγητού μας δεν πρέπει να επιβαρύνει τον πλανήτη.

Επιπλέον πληροφορίες
Βάρος0,12 kg
Διαστάσεις16 × 16 × 8 cm
συσκευασία

100% ανακυκλώσιμο χαρτί.

υλικά

100% από φυσικό φλοιό καρύδας, οικολογική επίστρωση λευκής λάκας