Μπουκάλι Θερμός van Gogh 500ml Άνθη Αμυγδαλιάς

30,00 25,00
-17%


Το μπουκάλι θερμός van Gogh σε συνεργασία με το Μουσείο Βίνσεντ βαν Γκογκ είναι πλήρως οικολογικό και συμβάλλει σε Water Projects αναπτυσσόμενων χωρών.

Εκτός αποθέματος

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: OTG-00019 Κατηγορίες: ,
Περιγραφή

Μπουκάλι Θερμός van Gogh για μια καθημερινότητα πιο πρακτική και οικολογική

Το Μπουκάλι Θερμός van Gogh 500ml Άνθη Αμυγδαλιάς της IZY Bottles αποτελεί μια κομψή, πρακτική και οικολογική λύση στην καθημερινή σου ενυδάτωση με έναν ζεστό καφέ, τσάι ή κάποιο κρύο ρόφημα. Αρχικά, ο vacuum-insulated σχεδιασμός του με διπλό εσωτερικό τοιχείο προσφέρει μέγιστη διατήρηση αρχικής θερμοκρασίας στο ρόφημα για τουλάχιστον 12 ώρες σε θερμά ροφήματα και 24 ώρες σε κρύα. Επιπλέον, το Matt φινίρισμα του προσφέρει αντιολισθιτική προστασία και εύκολο κράτημα. Το μετάλλο κατασκευής είναι επαγγελματικού βαθμού (304) ανοξείδωτο ατσάλι που προσφέρει εγγύηση ποιότητας για μια ολόκληρη ζωή. Έχει υψηλή χωρητικότητα (500ml) και υψηλή ασφάλεια, για μηδενικές διαρροές ή ατυχήματα καθ᾽οδόν. Τέλος, ο κομψός σχεδιασμός του προκύπτει σε συνεργασία της IZY Bottles με το Μουσείο Βίνσεντ βαν Γκογκ από το έργο του γνωστού καλλιτέχνη, Άνθη Αμυγδαλιάς.

Συντήρηση προϊόντος: 

Το σκεύος αυτό έχει υψηλή διάρκεια ζωής. Πλένετε εύκολα στο χέρι με νερό και σαπούνι. Αποφύγετε την τοποθέτηση σε φούρνο και μικροκύματα. Τέλος, αποφύγετε την χρήση σύρματος για τον καθαρισμό του σκεύους.

Ροφήματα με οικολογική συνείδηση

Tο Μπουκάλι Θερμός van Gogh 500ml Άνθη Αμυγδαλιάς είναι πλήρως ανακυκλώσιμο, όπως επίσης και η θήκη του. Επιπλέον, δεν περιέχει ίνες μικροπλαστικού και, συνεπώς, η αποκομιδή του δεν επιβαρύνει το περιβάλλον. Για κάθε αγορά μπουκάλι θερμός της εταιρείας IZY Bottles, προσφέρονται 500 λίτρα καθαρού νερού σε Water Projects της Αιθιοπίας, Τανζανίας και Ινδίας. Τέλος, η πεποίθησή μας είναι πως η απόλαυση μας δεν πρέπει να επιβαρύνει τον πλανήτη και τις μελλοντικές γενιές.

Επιπλέον πληροφορίες
Βάρος0,3 kg
Διαστάσεις8 × 8 × 27 cm
συσκευασία

100% ανακυκλώσιμο χαρτί

υλικά

100% ανοξείδωτο ατσάλι επαγγελματικού βαθμού 304