Οδοντόβουρτσα Μπαμπού Medium Λευκή για Ενήλικες

3,00

Ιδανική λύση για την στοματική υγιεινή σας από 100% βιώσιμη καλλιέργεια μπαμπού και BPA free νάιλον. Η οδοντόβουρτσα Μπαμπού για ενήλικες με μέτρια σκληρότητα τρίχας θα κάνει το βούρτσισμα των δοντιών ένα ευχάριστο, οικολογικό παιχνίδι.

Άμεσα Διαθέσιμο

Κωδικός προϊόντος: BH-00020 Κατηγορίες: ,
Περιγραφή

Οδοντόβουρτσα Μπαμπού Medium Λευκή για σωστή στοματική υγιεινή

Η Οδοντόβουρτσα Μπαμπού Medium Λευκή για Ενήλικες από την The Bamboovement θα σε απαλλάξει από το καθημερινό άγχος του να χρησιμοποιείτε πλαστικές οδοντόβουρτσες. Οι πλαστικές οδοντόβουρτσες αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες αιτίες περιβαλλοντικής μόλυνσης με μικροπλαστικό στους ωκεανούς και τις θάλασσες. Παράλληλα, αποτελούν ως φυσική συνέπεια μεγάλο κίνδυνο υγείας των παιδιών στο μέλλον. Εάν η συσσώρευση πλαστικού στις θάλασσες συνεχίσει με αυτούς τους ρυθμούς, οι νέες γενιές θα υποφέρουν από τις συνέπειες του.

Οι οδοντόβουρτσες, όμως, από Μπαμπού αποτελούν μια βιώσιμη, οικολογική λύση στην μαζική παραγωγή οδοντόβουρτσας από πλαστικό. Έχουν ιδιαίτερο, high-end design και όμορφα χρώματα για να τις αγαπήσεις εσύ και η οικογένεια σου.

Στοματική υγιεινή με οικολογικό πρόσημο

Η Οδοντόβουρτσα Μπαμπού Medium Λευκή της The Bamboovement είναι πλήρως βιοδιασπώμενη και η συσκευασία της από 100% ανακυκλώσιμο χαρτί. Δεν περιέχει ίνες μικροπλαστικού και συνεπώς η αποκομιδή της δεν επιβαρύνει το περιβάλλον. Τέλος, η πεποίθησή μας είναι πως η προσωπική μας υγιεινή μας δεν πρέπει να επιβαρύνει τον πλανήτη και τις μελλοντικές γενιές.

Οδηγίες χρήσης:

  1. Χρησιμοποιείστε την οδοντόβουρτσα για καθαρισμό του στόματος τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα, πρωί και βράδυ.
  2. Πετάξτε την οδοντόβουρτσα στα σκουπίδια μετά από τρεις με τέσσερις μήνες χρήσης, ή όταν οι τρίχες της γυρίζουν προς τα έξω.
Επιπλέον πληροφορίες
Βάρος0,014 kg
Διαστάσεις21 × 3 × 3 cm
συσκευασία

100% ανακυκλώσιμο χαρτί

υλικά

Μπαμπού βιώσιμης καλλιέργειας στην λαβή, βούρτσα από BPA-free νάιλον 610 με βάση το καστορέλαιο