Παιδικά Κουτάλια Μπαμπού – Διάφορα Χρώματα

3,00

Παιδικά κουτάλια Μπαμπού σε υπέροχα χρώματα για να γίνουν απολαυστικά τα γεύματα του παιδιού σας.

Κίτρινο
Μπλε
Πορτοκαλί
Πράσινο
Ροζ
Καθαρισμός
Κωδικός προϊόντος: KS-00003 Κατηγορίες: ,
Περιγραφή

Παιδικά κουτάλια μπαμπού σε όμορφα χρώματα

Τα Παιδικά Κουτάλια Μπαμπού – Διάφορα Χρώματα θα σας απαλλάξουν από το καθημερινό άγχος του να χρησιμοποιούν τα παιδιά σας προϊόντα με πλαστικό ή άλλα χημικά συνθετικά τα οποία επιβαρύνουν μακροπρόθεσμα την υγεία τους, αλλά και το περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνουν. Είναι διαθέσιμα σε ποικιλία χρωμάτων, όπως ροζ, πράσινο, μπλε, κίτρινο και πορτοκαλί. Έτσι, μπορείτε να τα σετάρετε με τα αγαπημένα σκεύη των μικρών σας.

Τα συγκεκριμένα σκεύη έχουν σαν βασικό υλικό τους το Μπαμπού βιώσιμης καλλιέργειας, FSC Certified. Το κουτάλι είναι από μαλακή σιλικόνη για τρόφιμα, BPA-free, φιλική προς τα ούλα των μωρών. Είναι απολύτως κατάλληλη για την ευαίσθητη περιοχή της στοματικής τους κοιλότητας, καθώς δεν περιέχουν χημικές ενώσεις επιβλαβείς για την υγεία τους. Θα μετατρέψουν το γεύμα σε ευχάριστο παιχνίδι. Επιπλέον, θα βοηθήσουν τα παιδιά να μάθουν να τρων σιγά-σιγά μόνα τους, χάρη στην πρακτική λαβή τους.

Ανατροφή με οικολογικό πρόσημο

Τα Παιδικά Κουτάλια Μπαμπού Διάφορα Χρώματα έχουν πλήρως βιοδιασπώμενη λαβή από Μπαμπού βιώσιμης καλλιέργειας και η συσκευασία τους είναι από 100% ανακυκλώσιμο χαρτί. Δεν περιέχουν ίνες μικροπλαστικού και συνεπώς η αποκομιδή τους δεν επιβαρύνει το περιβάλλον. Η πεποίθησή μας είναι πως η προσωπικές μας ανάγκες δεν πρέπει να επιβαρύνει τον πλανήτη και τις επόμενες γενεές.

Επιπλέον πληροφορίες
Βάρος0,063 kg
Διαστάσεις16 × 4 × 4 cm
Συσκευασία

100% ανακυκλωμένο και ανακυκλώσιμο χαρτί

Υλικά

Λαβή από Μπαμπού βιώσιμης καλλιέργειας, κουτάλι από σιλικόνη για τρόφιμα BPA-free

Χρώμα

Κίτρινο, Μπλε, Πορτοκαλί, Πράσινο, Ροζ