Παιδικό Μπουκάλι Θερμός Γαλάζιο 350ml

14,00


Το παιδικό μπουκάλι θερμός γαλάζιο είναι πλήρως οικολογικό και φιλικό για παιδιά, ενώ θα συμβάλλει στην καθημερινή τους ενυδάτωση.

Άμεσα Διαθέσιμο

Κωδικός προϊόντος: OTG-00026 Κατηγορίες: ,
Περιγραφή

Παιδικό μπουκάλι θερμός με σχέδιο γατούλα για ενυδάτωση και ασφάλεια

Το Παιδικό Μπουκάλι Θερμός Γαλάζιο 350ml αποτελεί μια απόλυτα ασφαλή και οικολογική λύση στην καθημερινή ενυδάτωση των νεαρών παιδιών. Αρχικά, ο vacuum-insulated σχεδιασμός του με διπλό εσωτερικό τοιχείο προσφέρει μέγιστη διατήρηση αρχικής θερμοκρασίας στο ρόφημα για τουλάχιστον 8 ώρες σε θερμά ροφήματα και 16 ώρες σε κρύα. Επιπλέον, διαθέτει ειδική λαβή μη τοξικής, BPA-free σιλικόνης για αντιολισθιτική προστασία και εύκολο κράτημα από τα μικρά χεράκια. Το μετάλλο κατασκευής στο εσωτερικό είναι επαγγελματικού βαθμού (304) ανοξείδωτο ατσάλι που προσφέρει εγγύηση ποιότητας για μια ολόκληρη ζωή. Έχει υψηλή χωρητικότητα (350ml) και υψηλή ασφάλεια, για μηδενικές διαρροές ή ατυχήματα καθ᾽οδόν. Το μπουκάλι θερμός έρχεται σε απαλό γαλάζιο χρώμα με σχέδιο γατούλα για παιδιά τεσσάρων ετών και άνω.

Συντήρηση προϊόντος: 

Το σκεύος αυτό έχει υψηλή διάρκεια ζωής. Πλένετε εύκολα στο χέρι με νερό και σαπούνι. Αποφύγετε την τοποθέτηση σε φούρνο κουζίνας, πλυντήριο πιάτων και μικροκύματα. Τέλος, αποφύγετε την χρήση σύρματος για τον καθαρισμό του σκεύους.

Ροφήματα με οικολογική συνείδηση

Tο Παιδικό Μπουκάλι Θερμός Γαλάζιο 350ml είναι πλήρως ανακυκλώσιμο. Επιπλέον, δεν περιέχει ίνες μικροπλαστικού και, συνεπώς, η αποκομιδή του δεν επιβαρύνει το περιβάλλον. Τέλος, η πεποίθησή μας είναι πως η απόλαυση μας δεν πρέπει να επιβαρύνει τον πλανήτη και τις μελλοντικές γενιές.

Επιπλέον πληροφορίες
Βάρος0,3 kg
Διαστάσεις7 × 7 × 18 cm
χρώμα

Γαλάζιο

υλικό-κατασκευής

100% ανοξείδωτο ατσάλι (304), λαβή από BPA-free σιλικόνη