Πλεκτή Τσάντα Οργανικό Βαμβάκι Μπλε

12,90

Όμορφη, πρακτική και οικολογική τσάντα για ψώνια από οργανικό βαμβάκι που θα κάνει την καθημερινότητά σας πιο απλή και φιλική προς το περιβάλλον.

Άμεσα Διαθέσιμο

Κωδικός προϊόντος: OTG-00001 Κατηγορίες: ,
Περιγραφή

Τσάντα από οργανικό βαμβάκι για μια οικολογική καθημερινότητα

Η Πλεκτή Τσάντα Οργανικό Βαμβάκι Μπλε είναι μια όμορφη εναλλακτική στην επιβαρυντική για το περιβάλλον χρήση πλαστικής τσάντας πολλαπλών χρήσεων, η οποία αναπόφευκτα, αργά ή γρήγορα, καταλήγει στην θάλασσα. Είναι πλήρως βιοδιασπώμενη, κομψή και ελαστική στην χρήση και θα αποτελέσει μια όμορφη προσθήκη στην καθημερινότητά σας. Οι πλαστικές τσάντες και σακούλες, όπως σήμερα γνωρίζουμε με βεβαιότητα, αποτελούν μια από τις χειρότερες μορφές μόλυνσης. Ορισμένοι υπολογισμοί από επιστημονικές μελέτες δείχνουν πως κάθε χρόνο καταλήγουν στους ωκεανούς τρισεκατομμύρια πλαστικές σακούλες.

Η περιβαλλοντική καταστροφή που επιφέρει η αποκομιδή πλαστικών τσαντών στις θάλασσες είναι ανυπολόγιστη. Εκατομμύρια υδρόβιων θηλαστικών νοσούν και πεθαίνουν από μόλυνση του οργανισμού τους με μικροπλαστικά. Η αδυναμία μεταβολισμού του πλαστικού από τον οργανισμό τους καταλήγει να συσσωρεύει πολλά κιλά μικροπλαστικού στα εσωτερικά τους όργανα και να οδηγεί μοιραία σε θάνατο. Με την πλεκτή τσάντα θα βάλετε μαζί μας τέλος στην μόλυνση των ωκεανών και θα κάνετε την καθημερινότητα σας πιο πρακτική.

Καθημερινότητα με οικολογικό πρόσημο

Η Πλεκτή Τσάντα Οργανικό Βαμβάκι Μπλε είναι πλήρως βιοδιασπώμενη από οργανικό βαμβάκι. Δεν περιέχει ίνες μικροπλαστικού και συνεπώς η αποκομιδή της δεν επιβαρύνει το περιβάλλον. Η πεποίθησή μας είναι πως η καθημερινότητα μας δεν πρέπει να επιβαρύνει τον πλανήτη και τις επόμενες γενιές.

Επιπλέον πληροφορίες
Βάρος0,103 kg
Διαστάσεις40 × 36 cm
υλικά

100% οργανικό βαμβάκι ΟΕΚΟ ΤΕΧ standard