Ροζέ Καλαμάκια Καρδιά Ανοξείδωτο Ατσάλι Σετ 4 τμχ

10,00


Επαναχρησιμοποιούμενα καλαμάκια με σχέδιο καρδιάς από ανοξείδωτο ατσάλι σε ροζέ απόχρωση, που θα κάνουν τα ροφήματα σας απολαυστικά και οικολογικά. Πλένονται εύκολα στο χέρι με το βουρτσάκι τους ή σε πλυντήριο πιάτων και έχουν υψηλή διάρκεια.

Άμεσα Διαθέσιμο

Κωδικός προϊόντος: OTG-00073 Κατηγορίες: , , , Ετικέτα:
Περιγραφή

Καλαμάκια σε σχέδιο καρδιάς από ανοξείδωτο ατσάλι με ροζέ απόχρωση

Τα Ροζέ Καλαμάκια Καρδιά Ανοξείδωτο Ατσάλι Σετ 4 τμχ θα σε απαλλάξουν από το καθημερινό άγχος του να χρησιμοποιείς πλαστικά καλαμάκια. Διαθέτουν ευθύ λαιμό και έχουν σχέδιο καρδιάς. Τα πλαστικά καλαμάκια μιας χρήσης αποτελούν μια από τις κυριότερες πηγές μόλυνσης των θαλασσών, μετά τα δίκτυα ψαρέματος. Ως αποτέλεσμα, η μόλυνση των θαλασσών με μικροπλαστικό από καλαμάκια θα έχει κακές συνέπειες για πολλά χρόνια στο μέλλον. Εν τέλει, το γεγονός αυτό θα επιβαρύνει με τοξικές συνέπειες τις νέες γενιές και τον πλανήτη.

Το συγκεκριμένο προϊόν έχει μακρά διάρκεια ζωής και αποτελεί την καλύτερη εναλλακτική λύση για να απολαύσεις ένα ποτό ή ρόφημα, στο σπίτι ή και έξω, χωρίς να επιβαρύνεις το περιβάλλον. Είναι διαθέσιμα σε υπέροχο ροζέ χρώμα και θα αποτελέσουν μια όμορφη προσθήκη στην ζωή σου.

Απόλαυση με οικολογικό πρόσημο

Τα Ροζέ Καλαμάκια Καρδιά Ανοξείδωτο Ατσάλι Σετ 4 τμχ είναι πλήρως ανακυκλώσιμα και η θήκη τους βιοδιασπώμενη από λινό ύφασμα. Επιπλέον, δεν περιέχουν ίνες μικροπλαστικού και συνεπώς η αποκομιδή τους δεν επιβαρύνει το περιβάλλον. Τέλος, η πεποίθησή μας είναι πως η απόλαυση μας δεν πρέπει να επιβαρύνει τον πλανήτη και τις μελλοντικές γενιές.

Οδηγίες χρήσης:

  1. Χρησιμοποιείτε τα καλαμάκια για οποιοδήποτε ρόφημα θέλετε να απολαύσετε στην καθημερινότητά σας, ζεστό και κρύο.
  2. Πλύντε τα καλαμάκια σας είτε στο πλυντήριο πιάτων σε χαμηλή θερμοκρασία, είτε με το ειδικό καθαριστικό βουρτσάκι τους από ανοξείδωτο ατσάλι.
Επιπλέον πληροφορίες
Βάρος0,100 kg
Διαστάσεις22 × 5 × 3 cm
θήκη

επαναχρησιμοποιούμενη υφασμάτινη θήκη λινό

υλικά

καλαμάκια από 100% ανοξείδωτο ατσάλι (304) για τρόφιμα