Σφουγγάρι Πιάτων Λούφα

4,80

Το Σφουγγάρι Πιάτων Λούφα αποτελεί ένα πλήρως οικολογικό προϊόν καθαρισμού για τα πιάτα της κουζίνας και άλλες επιφάνειες.

Άμεσα Διαθέσιμο

Κωδικός προϊόντος: KN-00033 Κατηγορίες: ,
Περιγραφή

Σφουγγάρι πιάτων για οικολογικό και αποτελεσματικό καθαρισμό πιάτων

Το Σφουγγάρι Πιάτων Λούφα αποτελεί ένα πλήρως οικολογικό προϊόν καθαρισμού για τα πιάτα της κουζίνας. Η Λούφα αποτελεί μέρος του καρπού ενός τροπικού φυτού που καταναλώνουν σαν λαχανικό άνθρωποι σε Ινδία, Κίνα και Βιετνάμ. Εάν ο καρπός ωριμάσει πλήρως, οι σπόροι του πέφτουν και το μόνο που μένει είναι αυτός ο φυσικός σπόγγος από σκληρές φυτικές ίνες. Η φυσική αντιβακτηριδιακή δράση του έχει αποτελεσματική χρήση από την αρχαιότητα στην κουζίνα και το μπάνιο. Η Λούφα χρησιμεύει κατά κόρον για την απολέπιση του δέρματος, σαν σφουγγάρι μπάνιου, καθώς και για των καθαρισμό μαγειρικών σκευών. Το συγκεκριμένο σφουγγάρι είναι ειδικά φτιαγμένο για τον αποτελεσματικό καθαρισμό πιάτων και μαγειρικών σκευών.

Οδηγίες Χρήσης:

  • Χρησιμοποιείτε το σφουγγάρι για τον καθαρισμό πιάτων με χλιαρό νερό.
  • Ξεπλένετε καλά μετά από κάθε χρήση.
  • Διατηρείτε το σφουγγάρι στεγνό μετά από κάθε χρήση, ώστε να επιμηκύνετε τον χρόνο ζωής του.
  • Στο τέλος της ζωής του, επιστρέφετε τον σπόγγο στην φύση. Μπορείτε να το θάψετε σε μια γλάστρα ή στην αυλή σας, καθώς αποτελεί εξαιρετικό λίπασμα και ρυθμιστή του pH του εδάφους.

Καθαριότητα με γνώμονα την οικολογία

Το Σφουγγάρι Πιάτων Λούφα είναι πλήρως βιοδιασπώμενο. Ο οικολογικός χαρακτήρας του δεν προκύπτει μόνο από την φυτική του προέλευση. Η δημιουργία σφουγγαριών τέτοιου τύπου έχει χαμηλό δείκτη παραγωγικής επεξεργασίας. Αυτό σημαίνει, πως για την δημιουργία τους χρησιμοποιούμε χαμηλό ποσοστό ενέργειας και πρώτων υλών, όπως ηλεκτρικό ρεύμα, μηχανές επεξεργασίας και άλλα. Παράλληλα, δεν περιέχουν ίνες μικροπλαστικού και η αποκομιδή τους δεν επιβαρύνει το περιβάλλον. Η πεποίθησή μας είναι πως η καθαριότητα του σπιτιού μας δεν πρέπει να επιβαρύνει τον πλανήτη.

Επιπλέον πληροφορίες
Βάρος0,009 kg
Διαστάσεις12 × 8 × 2 cm
συσκευασία

100% ανακυκλώσιμο χαρτί

υλικό

100% φυσικός σπόγγος Λούφα με μικρή επένδυση ανεπεξέργαστης λινάτσας