Σπογγοπετσέτα Sushi

2,45

Η Σπογγοπετσέτα Sushi έχει υπέροχο σχέδιο και αποτελεί ένα απολύτως οικολογικό προϊόν με πολλαπλές χρήσεις σε κουζίνα και μπάνιο.

Άμεσα Διαθέσιμο

Κωδικός προϊόντος: KN-00030 Κατηγορίες: ,
Περιγραφή

Σπογγοπετσέτα σε σχέδιο sushi, από κυτταρίνη και οργανικό βαμβάκι

Η Σπογγοπετσέτα Sushi αποτελεί ένα απολύτως οικολογικό προϊόν με πολλαπλές χρήσεις σε κουζίνα και μπάνιο. Χάρη στην φυσική της σύσταση, μπορεί να απορροφήσει σε υγρό εώς και 30 φορές το βάρος της. Η σύσταση της από κυτταρίνη και οργανικό βαμβάκι βιώσιμης καλλιέργειας αποτελεί μια βιώσιμη λύση, καθώς οι περισσότερες συμβατικές σπογγοπετσέτες περιέχουν παράγωγα πλαστικού, τα οποία καταλήγουν στο περιβάλλον και μολύνουν με μικροπλαστικά τις θάλασσες. Επιπλέον, η βαφή της σπογγοπετσέτας είναι οργανική, με βάση το νερό, της οποίας ο μεταβολισμός μετά την αποκομιδή δεν αφήνει τοξικά παράγωγα. Είναι διαθέσιμες σε διάφορα πανέμορφα σχέδια που θα λατρέψετε, εσείς και η οικογένεια σας.

Οδηγίες Χρήσης:

  • Χρησιμοποιείτε την σπογγοπετσέτα σε κάθε επιφάνεια κουζίνας και μπάνιου που επιθυμείτε να καθαρίσετε.
  • Πλένετε και καθαρίζετε στους 60 βαθμούς Κελσίου για αφαίρεση μικροβίων και βρωμιών.
  • Αποφύγετε το στέγνωμα στον Ήλιο, καθώς μπορεί να φθαρεί το χρώμα και να μειωθεί η απορροφητικότητα της.

Καθαριότητα με οικολογική συνείδηση

Η Σπογγοπετσέτα Sushi είναι πλήρως βιοδιασπώμενη Ο οικολογικός χαρακτήρας της δεν προκύπτει μόνο από την φυτική της προέλευση. Η δημιουργία σπογγοπετσετών τέτοιου τύπου έχει χαμηλό δείκτη παραγωγικής επεξεργασίας. Αυτό σημαίνει, πως για την δημιουργία τους χρησιμοποιούμε χαμηλό ποσοστό ενέργειας και πρώτων υλών, όπως ηλεκτρικό ρεύμα, μηχανές επεξεργασίας και άλλα. Παράλληλα, δεν περιέχουν ίνες μικροπλαστικού και η αποκομιδή του δεν επιβαρύνει το περιβάλλον. Η πεποίθησή μας είναι πως η καθαριότητα του σπιτιού μας δεν πρέπει να επιβαρύνει τον πλανήτη.

Επιπλέον πληροφορίες
Βάρος0,010 kg
Διαστάσεις20 × 17 × 3 cm
συσκευασία

100% ανακυκλώσιμο υλικό

υλικό

70% κυτταρίνη FSC certified, 30% οργανικό βαμβάκι, οργανικές βαφές με βάση το νερό