Σπόγγος Προσώπου Konjac Ενεργός Άνθρακας

3,90

Φυτικός σπόγγος ιαπωνικής ρίζας Konjac με ενεργό άνθρακα για βαθύ καθαρισμό του προσώπου και αποτελεσματική απομάκρυνση επίμονων ατελειών.

Άμεσα Διαθέσιμο

Κωδικός προϊόντος: BH-00055 Κατηγορίες: ,
Περιγραφή

Σπόγγος Προσώπου Konjac από παραδοσιακές πρακτικές της Ιαπωνίας

Ο Σπόγγος Προσώπου Konjac Ενεργός Άνθρακας αποτελεί φυτικό προϊόν περιποίησης από την αρχαιότητα στην Ιαπωνία, που βοηθά στον απαλό καθαρισμό του δέρματος με φυσικό τρόπο. Ουσιαστικά, πρόκειται για σπόγγο φυσικά αντιβακτηριδιακό, με πλήθος θρεπτικών συστατικών, που συμβάλλει στην ήπια απολέπιση του προσώπου, αφήνοντας πίσω μια αίσθηση απαλότητας. Επιπλέον, περιέχει ενεργό άνθρακα από δένδρα μπαμπού. Ο συνδυασμός αυτός βοηθά στον βαθύ, φυσικό καθαρισμό του προσώπου με τον πιο αγνό τρόπο. Ιδανικό για περιπτώσεις δέρματος με μαύρα στίγματα και συμφόρηση. Συμβάλλει στον αποτελεσματικό καθαρισμό του δέρματος και στην απομάκρυνση επίμονων ατελειών. 

Σπόγγος Προσώπου Konjac για περιποίηση με οικολογική συνείδηση

Ο Σπόγγος Προσώπου Konjac Ενεργός Άνθρακας προκύπτει από την ρίζα του Konjac, ενός πορώδους φυτού στην Ασία που χρησιμοποιούν από την αρχαιότητα ως μέσο περιποίησης και καθαρισμού του δέρματος. Στο παρελθόν, οι αγρότες στην Ιαπωνία χρησιμοποιούσαν τους σπόγγους Konjac για τον απαλό καθαρισμό του δέρματος των μωρών τους. Επιπλέον, το προϊόν αυτό είναι φυσικά αντιβακτηριδιακό και πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά για το δέρμα. Συγχρόνως, είναι πλήρως βιοδιασπώμενο και η αποκομιδή του δεν επιβαρύνει επ᾽ουδενί λόγω το περιβάλλον. Τέλος, η πεποίθησή μας είναι πως η δική μας περιποίηση δεν πρέπει να επιβαρύνει τον πλανήτη μας και τις μελλοντικές γενιές.

Οδηγίες χρήσης:

  1. Ρίχνετε χλιαρό νερό στο πρόσωπο και εφαρμόζετε ομοιόμορφα τo προϊόν καθαρισμού της αρεσκείας σας.
  2. Με τον φυσικό σπόγγο Konjac κάνετε απαλές, κυκλικές κινήσεις στο πρόσωπο, βοηθώντας το δέρμα να επιτύχει φυσική απολέπιση.
  3. Ξεπλένετε απαλά το πρόσωπο και τον σπόγγο και αποθηκεύετε για επόμενη χρήση.

Συντήρηση προϊόντος: 

Διατηρείτε το προϊόν σε σημείο δίχως υγρασία μετά την χρήση, προκειμένου να επιμηκύνετε την διάρκεια ζωής του.

Επιπλέον πληροφορίες
Βάρος0,180 kg
Διαστάσεις16,5 × 14 × 8 cm
συσκευασία

100% ανακυκλώσιμο χαρτί

υλικό-κατασκευής

σπόγγος Κοnjac με ίνες από κέλυφος καρυδιών