Τσάντα Νεσεσέρ Φελλός Βελανιδιάς

8,90

Οικολογική τσάντα τουαλέτας – necessaire – από φελλό βελανιδιάς που θα κάνει την καθημερινότητά σας φιλικότερη προς το περιβάλλον.

Εκτός αποθέματος

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: BH-00015 Κατηγορίες: ,
Περιγραφή

Τσάντα Νεσεσέρ από Φελλός Βελανιδιάς για οικολογική αποθήκευση

Η Τσάντα Νεσεσέρ Φελλός Βελανιδιάς θα σας απαλλάξει από το καθημερινό άγχος του να χρησιμοποιείτε πλαστικό στην ζωή σας. Οι πλαστικές τσάντες αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες αιτίες περιβαλλοντικής μόλυνσης με μικροπλαστικό στους ωκεανούς και τις θάλασσες. Επίσης, οι τσάντες από φελλό δρυός αποτελούν μια βιώσιμη, οικολογική λύση στην μαζική παραγωγή προϊόντων υγιεινής από πλαστικό. Τέλος, είναι καλαίσθητη, πρακτική, με μεγάλη χωρικότητα για να αποθηκεύσετε όλα τα προϊόντα μπάνιου σας μαζί.

Σημαντική πληροφορία είναι πως ο φελλός από τα αποφλοιωμένα δένδρα δρυός (βελανιδιάς) είναι πλήρως οικολογικό παράγωγο. Τα αποφλοιωμένα δένδρα βελανιδιάς ζουν περισσότερο και απορροφούν μεγαλύτερες ποσότητες CO2 ανά έτος. Η αποφλοίωση των δένδρων τέτοιου είδους αποτελεί μια καλλωπιστική τακτική που παράλληλα συμβάλλει στην υγεία των δένδρων. Επιπλέον, η χρήση του φλοιού δένδρων τύπου βελανιδιάς για προϊόντα καθημερινής χρήσης είναι μια σύγχρονη, οικολογική εναλλακτική στα προϊόντα πλαστικού.

Οδηγίες χρήσης:

  1. Χρησιμοποιείτε την τσάντα για να τοποθετήσετε σε αυτήν όλα τα προϊόντα περιποίησης σας.

Περιποίηση με οικολογικό πρόσημο

Η Τσάντα Νεσεσέρ Φελλός Βελανιδιάς είναι πλήρως βιοδιασπώμενη. Δεν περιέχει ίνες μικροπλαστικού και, συνεπώς, η αποκομιδή της δεν επιβαρύνει το περιβάλλον. Παράλληλα, το προϊόν διαθέτει υψηλή διάρκεια ζωής. Η πεποίθησή μας είναι πως η περιποίησή μας δεν πρέπει να επιβαρύνει τον πλανήτη.

Επιπλέον πληροφορίες
Βάρος0,056 kg
Διαστάσεις28 × 16 × 3 cm
Υλικό

Φελλός δένδρων τύπου βελανιδιά